texten till Molly Sandens låt är så jäkla bra.

Den går rakt in i mitt hjärta och idag är en sådan där dag då jag kanske inte mår helt okej. Inget allvarligt, men vissa dagar är det bara helt enkelt neråt. Då passar den här låten som handen i en handsken och just nu går den på repeat på Spotify.

Det är väl så att jag är min värsta fiende, om det är Jante eller något annat jävla monster som finns inom mig kan jag inte svara på. En annan sak som gör att jag mår dåligt är att jag inte har så mycket tid till att skriva och det gör mig oerhört retlig och nedstämd.

Jag brukar inte avge nyårslöften men 2015 blir mitt skrivår då jag kommer producera mycket text, både del två som har arbetsnamnet Dödligt dubbelspel och mina erotiska noveller.

2014 har inte blivit året då jag producerat mycket text utan mest jobbat med att få färdigt Dödlig åtrå. Det är helt galet, men det har snart gått ett helt år sedan jag skickade in manuset till Hoi fast det känns som igår. 1 mars skrev jag på avtalet och sedan dess har det gått i ett.

Jag har utmanat mig själv på så många plan och gått utanför min komfortzon. En berg-och dalbana, där det har varit några avstickare genom skräckens hus. Men jag har klarat det och gått rakt in för att möta mina inre demoner och kommit ut starkare på andra sidan, men vissa dagar, som idag är det något mörkt som ligger över mig, antagligen för att jag är så pass trött över att jobba sju dagar i veckan. Då kryper den grå dimman långsamt över mig och förgiftar mina tankar.

It would be easier to fight someone else, then the war I fight within. 

Nu ska jag försöka sova lite för i morgon är det en ny dag ❤