undrar om det alltid kommer vara så här eller om man blir mer som Camilla Läckberg efter ett tag.

Vad pratar jag då om? Jo, alltid blir jag så enormt nervös när jag ska läsa ett omdöme/recension av Dödlig åtrå. Först nästan snabbläser jag så att jag knappt ser vad det står. Det är som om hjärnan och hjärtat vill skydda resten av kroppen från smärta såsom ont i magen och ångest om det skulle vara ett dåligt betyg. Och när jag har läst slutklämmen, då vet jag om den var dålig eller bra. Efter att det är avklarat kan jag ägna mer åt själva recensionen och se vad läsaren verkligen tyckt. Här har jag stor möjlighet att ta till mig eventuell kritik som jag har nytta av både i mitt skrivande men även till kommande delar i trilogin.

Här kommer recensionen från Ylwa Karlsson. Hon ger den fyra YYYY vilket jag är oerhört glad och tacksam över.

 

Gudskelov är recensionerna oftast bra och jag är otroligt tacksam över det.

Tacksam över att människor tar sig, inte bara tid till att köpa/låna boken, men även tar sig tid till att ge den ett betyg. Jag vet hur svårt det är när högarna av böcker bara växer och växer på nattygsbordet. Det gör mig alldeles varm i hjärtat att människor vill göra det för mig och alla andra författare som kämpar med sitt skrivande. Ni är fantastiska ❤

Sedan finns det ju dem som ger dåliga betyg men än så länge har det bara vara en som gett en skriftlig respons och den ligger på Adlibris, tyvärr. Några ettor har jag fått men merparten är det fyror och femmor vilket jag är väldigt glad över.

I veckan fick jag ett meddelande på Facebook av en väninna som jag har känt i många herrans år. Det var hon tillsammans med min andra väninna Anna och deras respektive som köpte en resa till mig när jag fyllde 40. Resan gick till London nov 2010 och det var där, på en pub i London jag fick idén till Dödlig åtrå. Nu har hon läst den och så här skrev hon 🙂

Hej vännen, har precis läst klart din bok!
Den var så bra!!
Så bra att jag lyckats läsa ut den på mindre än en vecka i en vardag där jag inte hinner ngt annat än att jobba känns det som
Du fick ihop historien och spänningen och jag hade helst velat sträckläsa
Du är otroligt duktig och väldigt bra författare! Så fortsätt gärna att skriva nästa bok…och nästa och nästa
Tycker du fick ihop miljöbilderna bra, kände igen väl vårt älskade London
Bra beskrivning av polisarbetet! Och ja….pirret fick du också till 😉
Du är bäst! 

 

IMG_1738.JPG

Kram o trevlig helg ❤️