fast inte så helhjärtat som jag hade önskat.

Det har varit en galen tid sedan boken släpptes men jag ville och planerade att delta i NaNoWriMo även detta år. Då jag ”vunnit” de två föregående åren tänkte jag att det ska väl gå bra i år igen. Måste erkänna att det gick trögt till en början då jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva. Vid en tidpunkt tänkte jag fortsätta jobba på tvåan men det skulle med stor sannolikhet inte generera så mycket text. Och det är ju det hela grejen med NaNo är, producera 50.000 ord på 30 dagar.

Bok tre i trilogin är jag inte redo för att börja jobba med ännu då tvåan bara är i råmanusfasen. Allt kan hända och då vore det onödigt att lägga ner massa tid och text på en trea som jag skulle bli tvungen att skriva om. Nej, det fick bli att fortsätta jobba på mina erotiska noveller istället.

Det var en trög start men nu känns det efter helgens mastodontpass att jag är på skrivflowbanan igen 🙂

Då novell ett och två redan är ”klara” fick jag börja med trean som igår söndag blev också den färdig med 16.651 ord. Okej, den blev lite lång men wow vad bra den blev 🙂 Som det ser ut nu kommer ettan och tvåan få mer kött på benen och det får bli när jag har skrivit fyran, feman och sexan klart.

Nu har jag börjat på novell fyra och i kväll skrev jag 3 461 ord vilket är mycket bra!

Som sagt det flyter på och jag har nu fått ihop över 20.000 ord. Nu tror jag inte att jag kommer få ihop 50.000 ord men om jag skulle få 40.000 ner på datorn skulle det här bli en mycket glad cookie ❤

Önskar stort lycka till till alla som deltar och kämpar med sin wordcount varje dag!

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 22.29.01