Böcker har funnits i mitt liv från det att jag kunde läsa. Till och med innan. När jag sedan fick ett bibliotekskort var lyckan gjord, antingen låg jag hemma och läste eller så satt jag på biblioteket i en av deras mjuka fåtöljer. Det var och är en speciell doft på bibliotek, en doft av drömmar och en plats där varje bok ger dig en möjlighet att resa vart du vill, när du vill. Jag fick även praoa på bibblan men det var inte så enkelt att sortera böckerna rätt vill jag lova.

När nu min bok ska lanseras, Dödlig åtrå, undrar jag om det är några bibliotek som har beställt den. I och för sig kanske lite tidigt men jag ville kolla 🙂

Och den finns på Stadsbiblioteket i Göteborg. Att den lilla lintotten som satt på Jordbros bibliotek, lånade bok efter bok, nu kommer att ha sin alldeles egna bok på bibblan. Magiskt om du frågar mig 🙂

Jag älskar böcker så mycket att jag kan inte slänga dem, det blir som en knut i magen vid blotta tanken. På mitt jobb har vi några bokhyllor där man kan ställa böcker man inte vill ha så att de kommer till gagn för någon annan. Och det är en väldigt speciellt känsla att stå på en bibbla, bokhandel eller second-hand butik och bläddra bland böcker.

Här, där jag bor så har någon vänlig själ spikat upp några bokhyllor i busskuren och för varje gång jag står där blir det fler och fler böcker. Helt underbart!

Själv har jag samlat på mig en hel hög med böcker som jag ordnat två bord till och placerat på våran uppfart. Några inbundna men mest pocket, svenskens favoritformat. Nu har det plockats några stycken av min kära svärmor och svägerskor., men det viktigaste är att de kommer till användning och att den personen får resa bort för ett tag. Uppdaterat! två kvinnor kom förbi och blev jätteglada över att få några böcker.

Jag älskar böcker ❤

bild-30