nu är vi i mitten av året och solen skiner härligt över min bleka kropp. Idag är min första semesterdag, och som vanligt gick jag ut på min PW kl halvåtta. När jag jobbar blir det halv sju, men en liten sovmorgon fick det bli.
Sedan blev det frukost, två stekta ägg lite ost och skinka på som tillsammans med keso o en tomat blir en bra frukost som jag står mig på.

Efter var det dags för stranden och jag är lite av en badkruka, men nu är det så satans varmt att det fanns inget val. Och det var fantastiskt skönt och svalkande.

Nu sitter jag på uteplatsen och ska läsa tidningen Skriva, i senaste numret har de en artikel om synopsis skriven av K.M Weiland. Hon är en amerikansk författare som även har skrivit två otroligt bra skrivhandböcker, Outlining your novel och Structuring your novel.

Solen skiner, jag har semester och bara njuter ❤

20140721-142617-51977191.jpg

20140721-142631-51991580.jpg