Det händer många roliga saker till hösten 😉 och ett av dem är något Lava Förlag ordnar 14-15 september.

För de flesta som har funderat på att ge ut sina böcker själv är Joanna Penn ett välkänt namn i dessa sammanhang. Hennes hemsida/blogg, The Creative Penn är en sida med enormt mycket information kring försäljning, marknadsföring, entreprenörskap och bokutgivning. Jag har följt henne sedan 2009/2010 och hon är en person jag beundrar väldigt mycket. Länge har jag funderat på att åka till London för att höra henne föreläsa. Men nu behöver jag inte det för hon kommer till Stockholm.

Det här är ett tillfälle du inte får missa. Marknadsföring och försäljning är något vi alla behöver jobba med oavsett om vi ger ut själva, via hybridförlag eller traditionellt förlag. Det finns tre tillfällen att få höra Joanna Penn prata om bokmarknadsföring och själv har jag valt att äta lunch den 15 september. Skulle väldigt gärna vilja gå på eventet på kvällen den 15:e för där har man även möjlighet att få sälja sin egen bok men dottern fyller 18 år den dagen 🙂

Du hittar information kring de tre tillfällena den 14-15 september hos Lava förlags hemsida.

Du får väldigt gärna reblogga detta eller skriva ett eget inlägg. Kristina Svensson, förlagschef på Lava Förlag vill att detta event sprids till så många som möjligt.

Hoppas vi ses ❤