som jag blir en aningens stressad av.

Jag har en Mac air och jag älskar verkligen den men nu har jag stött på patrull. Har fått tillbaka manuset från redaktören och ska sitta hela helgen med tusentals kommentarer som jag ska åtgärd, allt från indrag, punkt, komma och lite mer omfattande saker.

Allt väl så men kruxet är att jag har inte Office i min Mac och för tillfället finns det inte pengamuskler till att köpa det nu. Men då kommer mina underbara IT-killar på jobbet till undsättning och ser till att ordna så att jag kan jobba med texten under helgen ❤

Sedan har jag inte haft tid att blogga om den fantastiska föreläsningen med Emelie Schepp och så har jag ju varit på en boksläppsfest också men det kommer under helgen när jag behöver lyfta blicken från alla kommentarer i texten 🙂

Önskar alla en skön helg!