En mycket bra intervju på en blogg som jag kan rekommendera er att följa. Intervjun är med min terapeut AC Collin som förklarar vad en skrivpedagog gör.
Just nu sitter jag och redigerar och det går väldigt bra.
Må så gott ❤

Amy Lagerman

Vet du vad en skrivpedagog gör? Det gjorde inte jag innan AC Collin redde ut begreppet och dessutom delade med sig av goda råd för hur man övervinner ett dåligt författarsjälvförtroende. AC är skrivpedagog, lektör och psykosyntesterapeut, men hennes cv rymmer betydligt mer yrkeskunskap än så. Hon har ägnat sitt yrkesliv åt det skrivna ordet.

Vem är du?
– Jag heter Anna-Carin Collin och kallas för AC. Min bakgrund är på ett sätt brokig. Ungefär vart sjunde år har jag blivit otålig och växlat om för att gå åt ett annat håll. Å andra sidan har det alltid funnits en gemensam nämnare. Efter gymnasiet studerade jag bildinformation på Nyckelviksskolan. Ett tiotal år senare pluggade jag grafisk form, reklamdesign och copywriting på RMI-Berghs.

År 1995 var det dags för multimedia som blev inkörsporten till mina år i internetträsket. Jag har gått mängder av kurser, i skrivande med inriktning på prosa, film…

Visa originalinlägg 2 479 fler ord