eller vad det nu heter i den digitala tidsåldern.

Jag tror inte någon från Riksdagen har skrivit en skönlitterär bok någon gång för den här texten är allt annat än en bladvändare.

http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utredningar/Rapporter-fran-riksdagen/rfr-201314-RFR3-_H10WRFR3/

Okej, jag vet det är ingen roman utan en faktatext men ibland orkar jag bara inte läsa all text i den här skrivelsen fast att jag tycker det är en mycket intressant studie och en viktig sådan. Eller så är jag bara inte på humör. Eller en kombo.

Ibland känns det som om aktörerna kring e-böckerna gör det knöligare än vad det behöver vara. Det kanske blir så när de väljer att skilja formaten åt när det kommer till upphovsrätt (papper=produkt och e-bok=tjänst), momssats bland annat.

Som sagt finns väl ingen fixed lösning kring det här men att e-boken är här för att stanna tror jag absolut.

Då jag inte är publicerad så är det svårt för mig att ge mig in i den här debatten då jag tror man måste vara lite mer insatt för att kunna ge ett bra perspektiv på hela kedjan.

Någon besökare här som kanske orkar läsa hela och kan ge någon bra input i kommentatorsfältet 🙂

Kram på er!