börjar jag oftast med klockan 21 för att kunna skriva fram till 23:50 då jag fått ihop kvällens ordskörd. Sedan lägger jag in det i ordräknaren på NaNo-sidan.

I lördags hann jag inte skriva något för jag var helt slut efter bilresan.

Självklart fick jag skriva dubbelt så mycket på söndagen som visade sig bli en lång ångande sexscen 🙂

När jag pratar om vad jag skriver (erotiska noveller och en erotisk kriminalroman) med andra skrivande människor så tycker de flesta att det är det svåraste att skriva om. Jag kan hålla med, till en viss del. Såsom jag skriver är det att försöka få fram känslan både inom karaktärerna men även vad de känner rent fysiskt. Sedan att kunna förmedla det till läsaren kan vara svårt, för vi är alla så olika med vad vi gillar. Min tanke med just de där scenerna är att jag vill placera läsaren i rummet med mina karaktärer, man ska kunna ta på den där darrande, pirrande och kittlande känslan. Utan för den skulle att det ska bli porrigt vilket jag inte gillar. Fingertoppskänsla. Det är det svåra att skriva.

Så igår blev det, utan att jag planerade det, 4.000 ord i en enda lång sexscen. Jag kunde helt enkelt inte sluta, nu vet jag att det är inte den mest litterära texten, men det finns något bra att jobba vidare med där. För när man skriver utan att tänka, låta bokstäverna bara rinna genom fingrarna är det just den där flowkänslan man vill få fram och det fick jag.

I kväll är jag trött och det har inte blivit mycket skrivet men jag tänkte försöka få ihop några ord som jag kan lägga in i ordräknaren.

Var rädda om varandra ❤