men det är ju November som is da shit för oss skrivande människor.

NaNoWriMo är en utmaning som heter duga och jag hoppas att ni, skrivande bloggvänner, ska anta utmaningen.

Jag har deltagit 2011 och 2012 som också var året då jag vann. Det var en euforisk känsla när jag satt där, faktiskt, före utsatt tid. Visst, det är en enorm utmaning att ”spotta” ur sig 1.667 ord per dag men hela idén är att det inte behöver eller ska vara perfekt. Flödesskrivning är ledordet här eller Go with the Flow som är mitt personliga ledord.

Hela den här organisationen leds av eldsjälar och mycket hänger på donationer från dem som skriver. Inget tvång men det ligger ett enormt arbete bakom så då valde jag att bidra. Man kan ge en valfri klumpsumma eller månadsvis, jag valde månadsvis och ger 10 dollar i månaden till denna fantastiska organisation.

Förra året så körde jag hårt och kunde titulera mig NaNoWriMo-vinnare i slutet av november. I planerna för detta år har jag flera valmöjligheter, antingen skriva på manus 2 där jag fick ihop över 50.000 ord förra året eller börja på manus tre där jag inte har skrivit något ännu. Eller försöka få ihop min erotiska novellsamling 🙂 Jag får se vad det blir.

Har ni planer på att delta?

2013-Participant-Facebook-Cover-1