är något som jag verkligen inte har försökt att krysta fram utan så fort en idé (ord eller meningar) ploppat upp så har jag skrivit ner dem.

Jag har tänkt att jag skulle sätta mig ner och ha någon form av brainstorming med alla ord jag har skrivit ner. Men. Det kanske jag inte behöver nu för när jag låg på min spikmatta så kom det en titel och kraschade inne i mitt huvud. Jag blev helt till mig och ville ta patent på den direkt 🙂

En del författare kanske behöver en titel redan innan man börjar skriva men jag har tagit det lugnt och hoppats att det ska komma till mig i någon form av gudomligt ingripande. Nu var det inget speciellt ljus eller någon som uppenbarade sig för mig men det var nära 🙂

Nu kan man ju tjinga en titel på SVB hemsida men det är inte juridisk bindande utan mer av en vedertagen praxis i förlagsvärlden. Först tänkte jag att jag skulle göra precis det men då blev jag lite misstänksam och lät bli istället. Är det bara jag som är misstänksam av mig eller är det likadant för er?

images

Sedan ploppade både titel till bok 2 och bok 3 upp som en följd av den första då jag ska skriva en trilogi eller kanske till och med en serie om det vill sig väl.

För en av de viktigaste delarna av en bok är ju titeln och omslaget förutom att det ska vara en mycket bra bok 🙂 men det har jag ju redan skrivit!

Kram på er och tack för att ni finns där ute och lämnar kommentarer här hos mig!