fick jag av min bloggvän Eva-Lisa och jag antar utmaningen på stuberten!

1) Vem inspirerade dig/ uppmanade dig att börja blogga?

Trodde faktiskt inte jag skulle börja blogga, det är ju bara för dem som har något att säga 🙂 men när jag började skriva 2010/2011 hängde jag en hel del på bloggar som JA KonrathSimona och Monas Universum men återigen tvekade jag för jag hade ju inget intressant att säga men till slut tog jag mod till mig och startade den här bloggen januari 2012. Det var jag själv som uppmanade mig själv att börja blogga.

2) Hur väljer du ämnen att blogga om?

Eftersom det här är en blogg om min väg till att bli en publicerad författare så handlar inläggen mest om det och musik. Ibland tittar jag igenom andra bloggar för att få inspiration. Det är inte helt lätt att komma på saker att skriva om som ska locka läsare OCH vara intressanta.

3) Vad vet de flesta inte om dig?

Att jag har åkt fast för bilstöld 🙂

4) Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?

Go with the flow och allt ordnar sig med ett par bekväma skor!

5) Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?

Skriva, lyssna på musik, äta god mat, vara med familjen och vänner.

Snipp snapp snutt så var denna utmaning slut!

Nu skickar jag vidare dessa frågor till Minna, Ann, Carola, Katarina och Peter.

Kram ❤