Etiketter

brukar jag inte ha utan jag känner bara inte för att skriva ibland. Så har det varit nu i någon vecka eller två. Men jag tänker på manuset konstant vilket också är produktiv enligt mig 😉

Egentligen skulle jag ha satt mig med det igår, lördag, men var lite för trött då jag i fredags hittade en serie som jag inte kunde sluta titta på och var vaken ända till 06:15 på lördagsmorgonen. Jag är galen, jag vet men den slukade mig och lystrade till namnet Camelot. Jag såg hela säsongen på tio avsnitt á 55 minuter!

Huvudrollsinnehavaren i Camelot, Jamie Campbell Bower, spelar också huvudrollen i filmen som jag och sonen var och tittade på i torsdags. The Mortal Instruments. Filmen är som så många andra fantasyfilmer baserade på en bokserie. Återigen har jag konstaterat att jag älskar sådana här filmer och självklart fanns det en låt som jag föll för direkt, Heart by Heart by Demi Lovato.

 

 

Jag önskade att jag kunde skriva i denna genre men fantasin finns inte inom mig vilket är märkligt då jag har så mycket annat som jag får ner på papper/datorn.

Kanske gå en kurs nästa år!

I dag satte jag mig med mitt egna manus och producerade en hel del bra saker. I utlåtande från Ann Ljungberg har jag nästan betat av allt som hon hade synpunkter på och jag måste säga att storyn/karaktärerna har blivit så mycket bättre. Skulle kunna hålla på att skriva hur länge som helst men någonstans måste jag väl sätta punkt men det är svårt. Nu ska jag bara se till att knyta ihop säcken med det här sista kapitlet.

En liten grej som jag har märkt är att jag gillar att skriva om den manliga huvudrollsinnehavaren, Tyler nästan bättre än Alice som är den kvinnliga huvudrollsinnehavaren. Jag har inte riktigt fått grepp om Alice till 100% ännu och jag vet inte riktigt vad det betyder i det här skedet. Kanske har jag inte tagit reda på vad det är som driver henne, för det är något som jag försöker komma underfund med men inte lyckats. Ännu. Eller det kanske är något som måste få spela ut sig under trilogins hela längd. I den här boken känns hon väldigt sårbar fast jag vill ha henne stark men det är kanske inte jag som ska bestämma det utan hon får leda mig. Helt enkelt go with the flow!

Vad är det som driver era huvudkaraktärer?