som görs inför den 18 juli då jag ska skicka in manuset för omläsning till Ann Ljungberg.

Det är nästan som om det pågår ett krig i mitt huvud, både hopp och förtvivlan. Men det är väl som det ska vara och inget nytt under solen.

Något som Ann skrev i sitt lektörsutlåtande var att hon ville att karaktärerna skulle fördjupas lite, bli mer komplexa  och det är något jag har grunnat på en hel del. Så idag kom jag på det, jag ska ge Alice en liten hobby 🙂

Hon är väldigt intresserad av horoskop och på så sätt kan man få reda på lite mer om karaktärerna när hon träffar dem. Ibland är det är svårt att fördjupa utan att det blir som en redovisning, man vill ju pyttsa in lite här och där.

I morgon, fredag, är det min sista arbetsdag sedan har jag fyra veckor SEMESTER. Det ska bli helt underbart och det kommer inte bli många knop gjorda förutom med skrivandet 🙂

Jag ska grotta ner mig i min novellkurs och vänta på utlåtandet från Ann. Se om det blir några fler gröna punkter. Förra gången hade jag 12 av 20 nu vill jag absolut ha fler men svårt att sia om hur många det kan bli, pirrigt!

Nej, nu är jag trött och ska gå o knyta mig, godnatt så ses vi snart igen!

kramar-till-er11