har börjat att gro.
Fröt består av en förändring i manuset som kanske gör texten/storyn bättre eller så spelar det ingen roll utan det är bara jag som tror det.
När det kommer upp sådana här frågeställningar önskade jag att hade en mentor/coach som kunde visa mig i rätt riktning. Nu kommer jag inte kunna släppa det här och det gör mig frustrerad.
Om jag skulle utveckla det så kommer en bikaraktär få en mer framträdande roll för då skulle han ta sig an rollen som mentor. Det är något som oftast finns i ”hjältens resa” ett begrepp inom skrivandet och filmens värld. Det är personen som ser till att hjälten påbörjar resan och som oftast gör det motvilligt.
Ann Ljungberg ville veta mer om vad som driver Alice (min huvudkaraktär) och i de här frötankarna kanske det kommer visa sig. Men det innebär också en smärre omskrivning 😦
Som om det inte redan brann i knutarna!

20130701-003239.jpg