kan man göra med vissa saker men ibland händer det även att man kan få en liten glimt av ödet. 

Den första kursen jag gick när jag visste att jag ville bli författare var författarlinjen på Medborgarskolan (vt-2011). Det är en stor skola med många klassrum i och när jag nu skulle gå romancekursen (1-2 juni 2012) på samma skola så var väl chansen liten att jag skulle hamna i samma klassrum men ödet ville annorlunda. I vilket rum tror ni romancekursen var i ? Precis, i samma klassrum, spooky va?

bild-14

En annan spooky sak var när jag fyllde 40 år (2010) och mina vänner bjöd mig på en resa till London. Sista kvällen hittade vi en pub, The Victoria där vi åt middag och insöp den underbara atmosfären. Det var även där och då jag kom på synopsisen till mitt bokmanus. Det var även där, på samma pub, som Ann Ljungberg hade sin romankurs (2012) som jag var med på. Hur stor är chansen att det händer, utav alla pubar i London är det samma 🙂

Så även fast jag kan tvivla på mitt skrivande lite då och då så tror jag att det är någon/något som vill att jag ska lyckas med mitt författarskap och skrivandet.

Utanför The Victoria

 

Inredning i biblioteket på The Victoria