skulle man lätt kunna kalla mig nu och då är det tur att mina barn inte är hemma. Det är tyvärr mannen som får ta smällen av att jag sitter o skriver på alla ledig tid som jag har nu. Han är världens gulligaste och förstående som tusan ❤ för det är nästan han som pushar mig att gå o sätta mig när jag går omkring i huset som en osalig ande.

Då kommer den eviga frågan, när är boken färdig? Och det undrar jag också. För helt allvarligt har jag ledsnat på att jag aldrig blir färdig någon gång. Till hösten har jag satt som något form av mål?! Är det ens ett mål och i så fall när? September, oktober eller november så just nu är jag väldigt tråkig och osocial, inte för att jag är så social i vanliga fall men jag vill bli FÄRDIG någon gång!

Jag har jobbat igenom ändring för ändring och nu återstår bara de några få saker. Sedan åker den in för omläsning till Ann Ljungberg. När den sedan är tillbaka får jag väl ta ställning till vad jag ska göra……men det orkar jag inte tänka på nu. Jag känner mig själv och jag har en tendens att fladdra iväg med alla tusen tankar men fokus är mitt första namn nu! SKRIV SKRIV så pennan glöder.

Så egentligen vad gör jag här?

Kram på er!