Etiketter

,

måste jag säga att jag är nu. Fick feedback från min kurslärare på en novell jag skrivit som läxa i kursen ”att skriva för veckopressen.”

De som känner mig och läst den här bloggen vet att jag har svårt att släppa in människor för att läsa mina texter. Det händer aldrig!

Nu får jag direkt feedback och det känns…..underbart 🙂

Eller vad tycker ni om det här?

Det märks att du skrivit mycket förut, det finns bra språkligt flyt och framåtrörelse i det hela. Du är bra på att skildra känslor och fånga den känslomässiga dramatiken – känns naturligt och verklighetsnära. Man läser på och vill veta hur det ska gå.

Sedan fick jag feedback kring annat som kan förbättras självklart och jag suger åt mig som en svamp. Även en gammal hund kanske kan lära sig att sitta fint!

Jag kan verkigen rekommendera den här kursen för den är prisvärd, bra upplägg, inspirerande och man får instant feedback från en mycket kompetent kurslärare. Hon blandar ris och ros så att det blir en fin bukett.

Ni hittar henne HÄR! och hon lystrar till namet Jenny Bäfving.

Det är kul att se hur jag har utvecklats från dag ett, som var för många många dagar sedan, tills nu. Det är den känslomässiga biten jag hela tiden velat kunna förmedla till mina ”kommande” läsare. Jag fick liknande feedback från Ann Ljungberg och då känns det som om jag har lyckats eftersom att skriva en roman är mer komplex och svårare att hålla ihop hela vägen.  

Jag är så glad att det pirrar i hela magen 🙂