den här kursen hittade jag när jag var inne på en blogg jag följer och jag vill-jag vill men jag vet inte om jag har råd. Jag får suga på den karamellen ett tag och hoppas att de finns platser kvar.

Är det någon annan som är intresserad av att gå?

Jag har insett att jag är en kursoholic och bara i år kommer jag att ha gått två kurser och nu funderar jag på en tredje, kan någon snälla stoppa mig 🙂

På tal om kurs, sitter jag och skriver på lektion 2 i kursen ”att skriva veckotidningsnoveller” på distans hos Jenny Bäfving. I materialet finns en övning, som jag skulle vilja säga att jag klarade med bravur. Nu var tiden i övningen satt till en minut men jag fick ta fem minuter för att kicka igång de där små grå. Men ta med f-n om jag inte har fått ihop stommen till en kärleksnovell 🙂 och den har potential!

Jag ska upprepa övningen 5 gånger och då kommer jag ha noveller som jag kan jobba vidare med. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen för den som vill skriva i ett annorlunda men roligt format och speciellt för oss som skriver i romanform. Det behöver inte vara att man skriver just för veckotidningarna utan vill lära sig skriva mer handlingsdrivet. Jag tror att i den här stressade världen vi lever i kommer noveller bli ett format att räkna med och självklart fick jag en massa idéer och entreprenören satte genast igång och vips hade hon registrerat tre domännamn.

Har jag berättat att jag är domännamnsoholic också 🙂

I morgon blir det inget skrivet för då ska jag gå på skrivmingel!

Tjing!