har jag anmält mig till hos Jenny Bäfving.

Som om jag inte redan hade en del att göra innan 🙂 men jag lär mig aldrig.

Nu i helgen ska jag dels fortsätta med redigeringen av manus ett med lektörsutlåtandet i botten men även göra min läxa (del två) som jag fått av Jenny.

Jag följer en blogg som heter Språkligt och där skrev författaren det här om att skriva novell.

Så jag kommer väl lansera min första bok någon gång under 2014 om jag har tur 🙂

Skämt åsido, det är inte lätt att hitta tid till att skriva nu för tiden, för jag är så jäkla trött när jag kommer hem. Helgerna har det varit helt andra saker som varit i fokus och då blir skrivandet lidande och jag blir på dåligt humör för att jag inte hinner skriva. Så man kan väl säga att jag har hamnat i en ond spiral.

Men jag har delvis hittat en lösning……det kommer några röda dagar framöver på torsdagar och då har jag begärt semester på fredagen, smart va? Då ska jag bara skriva, sitta i min mysiga stuga. Ingen som stör. Sprakande eld, en kopp te och min text.

Heaven ❤

Heaven