Det är ett oerhört krävande arbete vi gör, merparten av oss gör det på sin fritid med storslagna drömmar om att bli utgiven, om man inte redan är det vill säga.

Det är en tuff värld där ute med förlagen som blir nerlusade med manus från oss med drömmen om att få se sin bok baby i bokhandeln.

När jag tänker på och vet vilket arbete med blod, svett och tårar som ligger bakom varje manus blir jag rörd och det är just dessa människor jag hyllar idag, för ni alla är värda att hyllas.

Jag vill lyfta fram några människor lite extra och det är de som jag lärt ”känna” genom bloggen och skrivandet.

Anna, Carola, Anneli, Minna, Annejons, Ann, Mia, Katarina, Jessica, Lee, Jenny, Sune, Printing down, Linda, Nathalie, Birgitta och många fler där ute som sitter på sitt fläsk och skriver och skriver och skriver. Hurra för er ❤

Uppdaterat! Självklart missade jag några personer, Peter och Camilla som jag träffade på en skrivkurs i London och sedan Lady Adrianne som kommenterar här på min blogg ibland samt en fantastisk kvinna som jag också lärt ”känna” genom bloggvärlden och som startat eget förlag, Litet förlag, Nina Larsdotter Lööw.

Jag avslutar denna hyllning till er med en text som jag hittade på Instagram.

When life knocks you down….camly rise up and brush you of with a smile and politely say: you hit like a bitch

Jag älskar den texten för det går att applicera på så mycket som händer en i livet för att det just är livet som ger en prövningar av olika svårighetsgrader.

Om det är någon som undrar ifall jag jobbar på min text så är svaret nej, men till helgen ska det huggas in på min fortsatta redigering efter lektörsutlåtandet och lång influensaperiod.

Må så gott och sträck på er, ni är FANTASTISKA