för mina planer var att sätta tänderna i manuset, vilket jag gjorde förra söndagen för att på måndag eftermiddag bli sjuk och då menar jag inte lite sjuk utan megasjuk. Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. 40 graders feber i tre dagar, ont i halsen och kroppen samt hosta och en hjärna som var på väg att överhetta. Inte kunnat äta något förutom en eller två smörgåsar samt försökt få i mig vätska. Först idag nästan en vecka senare är jag tillbaka till jorden men är rejält snurrig och svag. Riktigt läskigt har det varit och vid vissa tillfällen trodde jag att jag skulle bli tvungen att läggas in. Men det värsta är nu över men orken finns inte riktigt där ännu. I morgon får det bli ett besök hos vårdcentralen för att se om jag måste sjukskriva mig, för det här snurriga huvudet går det inte att jobba med.

Det är allt som jag orkar skriva just nu men hoppas jag är tillbaka på 100 % snart.

Må så gott!