Etiketter

för man träffar människor man annars kanske aldrig skulle gjort innan, t.ex likasinnade skrivarvänner. För att inte tala om all information vi skrivande människor kan hitta, det som annars skulle tagit ??? inte vet jag för jag har nästan glömt bort hur vi gjorde innan.

Sedan det här fenomenet med Twitter där man kan följa personer (kändisar) som man beundrar och som kan se vad JAG skriver till dem.

Jag följer de tre skådespelarna i Beauty and the Beast, Jay Ryan, Kristin Kreuk och Austin Basis.

Idag skrev Jay Ryan på Twitter, han som spelar monstret fast han är ubersnygg, att han önskade sina fans ett god fortsättning på nya året och skulle bege sig tillbaka till USA (han kommer från New Zealand) för att fortsätta inspelningarna. Jag kunde då svara och önska honom en säker resa över och att jag såg fram emot nya avsnitt. Nu förväntar jag mig inte att han svarar men ändå. Så nära men ändå så långt bort 🙂

För några år sedan följde jag regissören Chris Weitz för New Moon (Twilight filmerna) på Twitter, var ju lite besatt av serien, och han var verkligen en frekevent twittrare. Han skrev något om en sak han gillade och tyckte det var konstigt om ingen gillade samma sak för då skulle han ”slap” that person, med en glimt i ögat så klart. Jag skrev att jag inte gillade det (med en glimt i ögat såklart) och då skrev han tillbaka ”slap”. Tänk att få en örfil av en känd regissör 🙂 det är inte alla som fått det!

Och det är det här som är fantastisk med Internet, lilla jag i Sverige kan bli läst och få svar av en kändis 🙂

Och nu kanske jag någon gång, vem vet, får ett svar från snyggingen Jay Ryan!

Har ni liknande historier att dela med er, eller är det bara jag som blir Starstruck?

im_starstruck_knapp-p145410807594678218en8go_400