sitter och tänker på vad jag ska ha som nyårslöfte för 2013 och först och främst vad jag vill uppnå med mitt skrivande under det kommande året.

Oftast när jag gett nyårslöften tidigare år har jag sällan lyckats och löftena har alltid handlat om att jag ska gå ner X antal kilo, börja träna eller något annat som jag inte känner mig motiverad att göra. Vet inte varför men förklaringen ursäkten har alltid varit att livet är för kort för att springa runt på ett gym eller inte få njuta av den där goda efterrätten m.m. Jag är helt enkelt en tjej som inte passar för att träna! Men jag älskar att promenera och det får bli min träning och självklart med musik i öronen.

Men med mitt skrivande känner jag mig annorlunda och för första gången känns det som om jag kommer kunna infria dem.

Stitched Panorama

En av mina favoritbloggare heter A Newbie´s Guide to Pubhlising och varje år sedan 2006 har han skrivit sina nyårslöften på sin blogg. Och det är något som jag kommer börja med också, det är ett roligt och bra sätt att se vad man gjort och inte gjort men ha koll på hur man ligger till och se till att inte glömma något löfte.

shutterstock_116901511

 

Jag ska tänka lite mer på vad det ska vara och kanske inte lika utförligt som Joe Konrath men det inlägget kommer på nyårsafton.

305467_10151186606403100_79483557_n

 

 

 

 

Men hur tänker ni när det gäller löften inför 2013 och då speciellt med ert skrivande?