och NaNoWriMo fortsätter. Mitt flödesskrivande flyter på bra och det ger ett fantastisk lyckorus. Jag är nu uppe i över 25.000 ord, yipeee!

Även fast jag skriver på bok 2 och bok 1 får några hundra ord per vecka under november känner jag ingen stress. Det är faktiskt roligt att kunna jobba på båda böckerna samtidigt och det här sättet att skriva på kanske passar mig bäst. Blixtlåsskrivande kallar jag det.

Min plan är att skriva 50.000 ord på bok 2 och sen under december fortsätta flödes-skriva på bok 1 fram till den 21 december. Då hoppas jag att den är så pass färdig att jag kan börja 22 december till den 10 februari gå igenom den, putsa och klappa lite på den varje dag för att täppa till luckor, datum, dagar, platser, väder. Helt enkelt få ihop den. Julen är extra bra för oss som jobbar då jag bara behöver ta två semesterdagar för att få ledigt i elva dagar. Men jag har döpt om dem till skrivardagar!

Sen ska den skickas till Ann Ljungberg 11 februari. Då tar jag tag i bok 2 som då är ett grovt utkast och fortsätter flödesskriva såsom jag gjort under NaNoWriMo. När lektörsutlåtandet kommer tillbaka från Ann har jag förhoppningsvis fått ihop mellan 30.000-40.000 ord plus nano-orden på 50.000 på bok 2. Visst låter det som en crazy plan 🙂

Sen börjar det hårda jobbet. Lektörsutlåtandet. Men det får jag ta tag i mars! Nu är nu och det går bra. Men det är en elementär åsikt. Allt kan förändras.

Må så gott och njut av varje dag!