Etiketter

I morgon kommer familjen hem efter tio dagar i Paris. Det har varit skönt att kunna få tiden för mig själv och min text. Men det ska bli skönt att få hem dem.

Jobbar på bok nummer två under NaNoWriMo och det känns otroligt roligt för nu känner jag mina karaktärer så pass bra att bok nr två inte bara blir ett dravel under november eftersom jag flödesskriver. Det känns mycket bättre med karaktärsgalleriet och hur jag vill föra storyn framåt. Självklart blir vissa saker blaj men de flesta delarna finns det bra grund i. Vi får se i redigeringsprocessen vad som blir kvar.

Allt skrivande sedan 1 november har gjort att sömnen är en bristvara. Nu är klockan snart ett och jag ska upp och jobba i morgon. Men det är ju så jäkla kul när det flyter på. Jag har inte känt så här på länge och det är en ren lycka att få skriva.

God natt och kram på er!