Har inte bloggat sedan Bokmässan för några helger sedan….tiden går fort. Det kanske beror på att det var så intensiva dagar och lite svårt att ta in. Jag var förberedd på mycket människor på mässan men det var helt sjukt mycket folk.

Jag höll mig i utkanten och försökte blogga om alla intryck men det var helt lönlöst då Telenor sög fett i att inte ha någon bra täckning eller så hade hela systemet brakat ihop. Jag förstår att det kan vara svårt med så många människor som alla vill komma ut på nätet men vi lever ju i 2012. Och om en kille kan hoppa från en skyttel på gränsen till yttre rymden med fallskärm så kan väl bolagen se till att deras kunder kan använda tjänster vi betalar dyra pengar för. Kom igen!

Men som sagt det var roligt, intensivt och väldigt kul att se what all the fuzz is about 🙂

Jag köpte några böcker:

Invalido med Christian Wass (signerat ex)

Att skriva med Glädje med Kim M Kimselius (signerat ex)

Fifty Shades of Gray (på engelska)

Kvinnorna i sjön med Lars Rambe (signerat ex)

Den musikaliska musen Ebba med Birgitta Fernström (signerat ex)

Jag blev väldigt peppad till att få mitt manus färdigt så jag har skrivit en hel del sedan jag kom hem.

Det var superkul att få träffa skrivarkompisarna från London, goa tjejer, Camilla, Minna, Ann, Anna och Birgitta. Och Sune! Camilla´s katt som inte gillade Stockholmsbrudar 🙂

Nu när ett lektörsutlåtande är inbokat började mitt självförtroende att svikta och det har väl gjort det en del på sista tiden men det hör väl till. I ena minuten är jag kaxig som fan och andra liten osäker tjej som undrar vad fan jag håller på med.

Men planen ligger fast, nästa år ska jag stå på bokmässan i någon form och skepnad.

Må så gott!