Nu var det några veckor sedan jag skrev något både här på bloggen och i mitt manus. Tyvärr har en husförsäljning kommit emellan.

Mitt i all städiver hittade jag en bok jag hade glömt bort. Det är en fantastisk bok om att skapa minnesvärda karaktärer. Eftersom jag inte är något stort fan av omfattande miljöbeskrivningar i böcker så skriver jag inte det själv. Det jag kommer att förlita mig på är historien och mina karaktärer.

Stark story och minnesvärda karaktärer, det kommer jag satsa på i mina böcker. Men vem vet när jag blir bättre och bättre på skrivandets konst kanske det även blir fler miljöbeskrivningar i mina böcker.

Boken är en av två böcker jag fick av Ann Ljungberg under Londonkursen tidigare i år. Hon ville bli av med massor av böcker då platsbristen på hennes båt är akut. Vi kursdeltagare tog tacksamt emot dem. Den enda betalningen hon ville ha var en öl (per bok). Tyvärr glömde jag bort betalningen men det blir nog fler kurser med Ann så jag får ta igen det då 🙂

Kram på Er!

20120418-215129.jpg