I helgen kommer jag försöka se till att få en hel del ord skrivna. Tyvärr ligger jag efter i mitt skrivande. Idag skulle jag ha nått fram till mitt mål 50.000 ord. Jag hann inte hela vägen fram, det kom tydligen en husförsäljning i vägen. Nu är allt kring det i stort sett färdigt så jag kan ägna mig åt min story. Min ordräkning ligger på 38.349 ord för tillfället. Jag hoppas att när söndagen är slut och jag slår ihop lap-topen så ska jag ligga på 45.000 ord. Men jag ska bara ……kommer inte att få något fäste på mig i helgen och nu kör vi så det ryker. Jag vet att min författarkollega Minna sitter just i detta nu och kör så tangenterna glöder. Ska det bli något att sälja i vår monter på Bokmässan 2013 måste det till lite lim i baken nu.

A typical Swedish easter egg made out of cardb...

A typical Swedish easter egg made out of cardboard given to children during easter. Typically, some kind of treasure hunt is done to find it. (Photo credit: Wikipedia)

Den kommande veckan är Påsken i antågande och halva torsdag-måndag lediga dagar och då ska det skrivas.

A stack of copy paper.

A stack of copy paper. (Photo credit: Wikipedia)

Må så gott!