Etiketter

Under skrivkursen i London så träffade jag fantastiska människor med författardrömmar. Det var otroligt härligt att träffa likasinnade som visste precis vad det innebär att vara en aspirerande författare. Vi satt bredvid varandra på puben och skrev och de flesta kom till puben några timmar innan kursen började. Vi beställde en kopp te/kaffe och en lunchmacka eller dagens soppa. Hela stämningen var magisk. Vi behövde inte prata alla skrev på sina manus och vi bara njöt.

Vi bestämde vi skulle träffas och det som föll sig naturligt var bokmässan i september. Det skulle bli en perfekt träffpunkt. Vi bor hos härliga Camilla med sitt häxskratt som vi ska får höra 🙂 och jag vet att det kommer bli så jäkla kul. I år kommer vi inte kunna  hyra en monter för att visa upp våra alster men till nästa år, då ni. Skrivargruppen från London kommer göra succe.

Mer information kring detta event finns här

Corner exhibition stand at the Göteborg Book F...

Corner exhibition stand at the Göteborg Book Fair 2011 (Photo credit: Wikipedia)