Jag fick instruktioner av Ann Ljungberg under skrivkursen i London.

Måste producera två A4 sidor per dag. Men hur mycket är två A4 sidor i text/ord?

Det beror på om det är löpande text eller dialog, den dialog som jag skriver är luftig och genererar inte så många ord. Men jag har kommit fram till att mellan 550-750 ord består två A4 sidor av. Vissa kanske skriver fler eller färre ord men jag har ett snitt på 550-750 ord. Det känns helt överkomligt att producera varje dag.

Jag var med i NaNoWriMo förra året. Det är en rolig utmaning om man vill skriva helt utan spärrar. Man ska skriva 1667 ord varje dag i 30 dagar, det blir 50.000 ord. Det är en kort roman! Det kan man kalla utmaning. Tyvärr räckte jag inte så långt med min text, totalt 8.300 ord. Men det är bättre att skriva lite än inget alls.

Jag hade den ständigt sittande redigeraren på axeln och då flöder det inte så som jag vill. Men det roliga i kråksången var att jag påbörjade bok 2 i den här serien som jag skriver nu. Det känns inspirerande. Så den ligger och väntar på mig när jag är färdig med bok 1.

Typebars in a 1920s typewriter

Image via Wikipedia

Hur många ord per dag skriver ni?

Vad har ni för mål med ert skrivande?

Lämna gärna en kommentar.

Tjing!