För några veckor sedan hade jag en utlottning av Dödlig åtrå på min författarsida på Facebook. Eftersom jag alltid har svårt att välja vilka som ska få ett ex, fick alla som lämnade en kommentar en bok. Det blev åtta personer och visst, det kostar mig en del både med bokpriset och portot men det är bättre att boken kommer till nytta än att den står i min lilla skrivarstuga och dammar.

Det är underbart att se när folk uppskattar det man har skrivit eftersom det inte är självklart. Alla gillar inte min bok och alla kommer inte gilla min bok.

Nu hörde en av vinnarna av sig, hon har lämnat en recension på sin hemsida. Som vanligt åker hjärtat upp i halsgropen när någon ska till att lämna ett betyg men oftast går det bra 🙂

Den här recensionen är extra fin tycker jag då läsaren var skeptiskt till blandningen av deckare och erotik då hon läst liknande böcker men inte riktigt blivit överbevisad om att blandningen är bra. Nu blev hon det och jag är superglad ❤

Ett litet utdrag ur recensionen som ni hittar hos Boklysten

Erotik! Jag uppskattar att de erotiska avsnitten smälter in i handlingen på ett naturligt sätt. Så jag kan nog se mig överbevisad, det går att kombinera erotik och deckare, vissa gör det bara bättre än andra.

Boklysten finns det massvis med tips på böcker så kika in, du hittar garanterat något du vill läsa.

Många kramar ❤