De som har följt mig på den här bloggen och känner mig vet att jag har ett svårt missbruk som jag den senaste tiden varit fri från. Jag har varit helt ren i ett års tid. Visst, abstinensen har funnits där, men jag har kunnat kontrollera suget och längtan.

Men, nu gick det inte längre. Begäret blev för stort och jag trillade dit och det är inget jag elller någon annan kan göra något åt.

Lockelsen blev helt enkelt för stor när den här kursen presenterade sig för mig i ett mail: Diplomutbildning: Skriv kriminellt!

För mig, som är en skrvkursmissbrukare av monumentala mått förstår ni kanske varför det inte gick att värja sig 🙂

Nu får jag verkligen hoppas att den blir av för jag tror att den här utbildingen passar mig som handen i handsken. Den är som skriven för mig, för just de här bitarna vill och måste jag lära mig bättre om jag ska bli en känd författare inom min unika hybridgenre, erotic crime ❤

Fingerprints heart