Etiketter

,

Om du fortfarande är tveksam till att köpa boken fast du gillar omslaget

Dödlig åtrå

 

 

 

 

 

 

 

 

och har läst baksidestexten:

Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm, blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande, samvetslös och lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring.

Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans?

När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut.

Nu kan du få ett smakprov, helt enkelt provläsa de två första kapitlen i Dödlig åtrå, Sveriges första erotiska deckare.

Bokus.com kan du både köpa den till bra pris men också provläsa den. Tyvärr har jag inte sett att Adlibris har samma funktion på boken, men det kanske kommer och i sådana fall lägger jag ut det på den här sidan.

Jag garanterar att det är en underhållande och spännande läsning. Som jag brukar säga till framtida läsare som jag träffar ute på signeringar och mässor, det är en deckare merparten men jag har valt att krydda extra med erotik, kärlek, heta känslor och sex ❤

Hoppas du ska tycka om den, och om du gör det, klicka gärna in dig på Boktipset.se eller Goodreads.com för att ge den betyg.

Önskar dig en underhållande och lustfylld läsning ❤