Etiketter

,

Nyss hemkommen (idag söndag kl 22:30) efter att ha stått på Erotikmässan sedan i torsdags. Det har varit långa pass och då stod vi ändå inte till den stängde på kvällarna.

Vill börja med att säga att organisatören, Yngve var en helt underbar kille. Han fixade så att vi fick en mycket bra plats, bredvid restaurangen. Vi hade en mycket bra exponering för det var även nära entrén. All personal kring mässan var mycket trevliga och vi kände oss varmt välkomna!

Vi stod också bredvid toaletterna och den vanligaste frågan ”Var är tjejtoan?” Där vi stod fanns bara killarnas och handikapptoan.

Belysningen i montern var självklart i kärlekens färg, röd och bilderna är en aningens röda för att uttrycka det milt.

De som hade hand om restaurangen, Annorlunda catering var supertrevliga och Peter där ordnade så att jag och Gabriella fick dricka och nötter varje dag.

Våra montergrannar Gangbang of Sweden eller Gos var helt underbara och jag köpte en lila hoodtröja som jag med stor sannolikhet kommer gosa sönder 🙂

Våra andra montergrannar, G-punkten.se där jag pratade mycket med Anna, också väldigt trevlig tjej.

Sammantaget var det en mycket bra mässa där utställarna var nyfikna på vilka vi var. Det är alltid lika kul att träffa nya läsare, och jag fick iväg 19 böcker under de här dagarna men exponeringen har varit ännu bättre för även om det inte var så många som köpte böckerna där, har de ändå sett oss.

Som paret som kom fram till mig på fredagen och berättade att de sett min ”reklam” kring erotikmässan och tyckte det där lät intressant. De köpte självklart en bok. Sociala medier är fantastiskt.

Många blev chockade när de förstod att det var vi som hade skrivit böckerna då de stod och läste baksidestexten.  Då tänkte jag ”hur många författare skickar någon annan att signera och sälja ens böcker?”

Eller grabbarna grus som jag kallade dem, två äldre herrar på torsdagen. Jag undrade om de inte skulle köpa en erotisk deckare till sina fruar. ”Nej, det går inte för sig, de vet inte ens att vi är här. De tror att vi är på någon tråkig årsstämma.”

Har även sett saker jag inte trodde fanns, men någon gång ska bli den första 🙂

Nu fick man inte ta foto inne på mässan av förklarliga skäl men ibland ville jag gå fram till de ”mycket” lättklädda tjejerna och svepa in dem i en varm filt.

Jag hann med att se ett uppträdande av en manlig strippa och han kunde verkligen röra sig. Nu var han lite för muskulös för min smak men tjejen som han tog upp på scenen verkade trivas!

Passade även på att skriva på mina erotiska noveller då det inte var världens drag i  montern hela tiden. NaNoWriMo har ju börjat och det gäller att producera text även fast man jobbar. I år känns det inte som om jag kommer komma i mål med 50.000 ord på 30 dagar men jag gör ett försök i alla fall.

Nu ska en mycket trött men nöjd författare gå och lägga sig.

Avslutar med en liten bildkavalkad.

IMG_1820

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1821

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1827

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1843

 

 

 

 

 

Önskar er alla en skön arbetsvecka ❤