I går kom då artikeln i NVP (Nacka Värmdö Posten)

IMG_1815

 

 

Jag vill klargöra vissa saker i texten.

Det var inte 2012 som jag fick min romanidé utan 2010, och jag började skriva erotiska noveller 2009. Jag tyckte då, 2009, att de svenska erotiska böcker som fanns inte var bra, sedan gillar vi olika men jag tänkte ”det där kan jag skriva mycket bättre”. Men det var innan jag förstod var det innebar att skriva en novell eller en roman och tack gode gud att jag inte förstod det då för då kanske det inte hade blivit några noveller eller någon roman. Idag är jag inte lika kaxig, men jag tycker att jag skriver bra erotik, något som jag själv gillar att läsa och det kommer vissa sig än mer i mina erotiska noveller som jag planerar att komma ut med under 2015.

Det som skulle bli intressant med den här artikeln var ju att både jag och min kollega Gabriella Ullberg Westin skulle bli intervjuade då vi skriver i samma genre, men hennes intervju kom inte med, vilket är tråkigt.

På uppsidan är det på det stora hela en bra artikel där den nya hybridgenren kommer fram, vi syns både med böckerna och fotona. Och Hoi fick ta plats också!

Ett tips till er som blir intervjuade, se till att få läsa texten innan den går på tryck!

Kram ❤