Etiketter

, ,

Som jag sagt tidigare försöker jag hitta alternativa vägar till att få ut min bok. Redan innan boken var färdig visste jag att jag ville stå på Erotikmässan till exempel.
Jag har även aktivt sökt upp butiker som erbjuder ”vuxenleksaker”. För några veckor sedan kontaktade jag Pistill och de ville gärna läsa boken innan de tog ett beslut. Förra veckan hörde ägaren, Tina, av sig och de ville absolut sälja Dödlig åtrå i deras butik och även på deras webshop. Jag blev superglad och väldigt tacksam över deras beslut.

Butiken ligger på Drottninggatan här i Stockholm och jag kan varmt rekommendera ett besök. Tina, Alex, Jessica och Tove är härliga tjejer som ser varje kund och svarar på alla frågor man kan tänkas ha.
Jag tillbringade lördagen där då de hade Rosa lördag för att lyfta fram Rosa bandet. De bjöd på rosa bubbel och cupcakes med rosa topping 💕
Under tiden jag var där mellan 13-16 var det nästan inte en lugn stund för tjejerna och härligt att se. Merparten av kunderna var par och en del tjejkompisar. Den minsta besökaren var en liten chihuahua som jag bara ville ta med hem. Supersöt!
En bok såldes och jag fick möjlighet att prata med kvinnan som köpte den och hon såg fram emot att läsa den 😄

En mycket trevlig dag ❤️

IMG_1799.JPG

IMG_1803.JPG

IMG_1797.JPG

IMG_1796.JPG

IMG_1807.JPG

IMG_1795.JPG

IMG_1798.JPG

IMG_1801.JPG

IMG_1806.JPG

IMG_1794.JPG

IMG_1805.JPG

IMG_1804.JPG