Klicka in hos min förlagskollega Pia F Davidson där jag är en av gästförfattarna den här veckan. Det ligger ett gratis, signerat ex av Dödlig åtrå i potten ❤

Gå in på hennes Facebook-sida och gilla inlägget med mig så är du med i utlottningen av boken!

I morgon bär det av på konferens med jobbet, hem vid lunchtid på lördag och på kvällen kommer gäster. Söndagen blir ingen vilodag utan ska ägnas åt planering, och jag hoppas det arbetet kommer ge mig en struktur att jobba efter. Får nog slänga in en tidsplan också. Hela tiden har jag Joanna Penns ord som ett mantra i huvudet, volym, volym!

Träffade en fantastisk fin vän idag på lunchen, Nina Larsdotter. Då veckan har innefattat en del utmaningar var det skönt att bara vara med någon som förstår.

Sedan berättade en manlig kollega att han verkligen, verkligen gillade boken, och det gjorde mig så glad! Han hade varit på semester med sin fru, och längtat efter timmarna vid poolen då han kunde få fortsätta läsa 🙂

Det verkar som om män gillar den, det var inget jag hade räknat med då det är en del romantiska inslag i den, men den verkar gå hem även hos den målgruppen ❤

Nästa vecka, på tisdag ska jag vara med på mitt första event och prata inför människor, lite nervöst! Det som gör mig mer lugn än vanligt inför en sådan händelse är att det är Ann Ljungberg som ska intervjua mig, och det känns oerhört tryggt.

På onsdag bär det av till Bokmässan och det ska bli så KUL! Det kommer bli en hel del inlägg mellan ons-sön och jag hoppas ni hänger med på min resa 🙂

Kramar ❤