Boken släpps inte förrän på måndag, men redan nu är den leveransklar vilket känns roligt.

Skärmavbild 2014-09-04 kl. 19.23.31

 

Det är mycket med boksläppet nu och jag känner mig en aningen snurrig kan jag lova. Idag kom jag på att jag måste köpa mer bubbel för jag vill inte stå utan dricka, förstå vad pinsamt!

Allt känns helt galet, men jag älskar varje steg på vägen, men jag måste komma ihåg att andas också. Jag hinner med en del andra boksläpp också vilket är roligt för det är viktigt att synas ute i vimlet och härligt att träffa skrivande människor.

Måste berätta om en återkommande mardröm jag har, och det ska sägas att jag drömmer väldigt sällan mardrömmar men på sista tiden har de ploppat upp mer frekvent av förståeliga skäl. Det jag drömmer om är att jag glömmer bort allas namn när jag ska signera böckerna på boksläppet. Helt blankt! Borta! Kaput!

Idag började jag kontakta Akademibokhandlarna i Stockholm vilket känns helt fantastiskt! Hoppas att de ska gilla min bok.

Sedan har jag fått schemat till bokmässan, och jag signerar fredag och lördag, mer info om det blir det i ett inlägg längre fram.

Har tre gästbloggningar att göra också vilket är extremt roligt, mer info om det nästa vecka.

Nu på dagarna tar jag lunchrasterna till att göra alla praktiska saker och även på kvällarna men det känns verkligen som tid är en extrem bristvara. Jag har inte öppnat manuset till tvåan ännu. MEN jag har satt ett datum för att börja bearbeta råmanuset på över 100.000 ord den första oktober. Min plan är att skicka in det till Hoi i december för att förhoppningsvis kunna släppa det i maj. Vore kul om tvåan kom ut då och ettan släpps i pocket så att de drar varandra. Det vore en dröm för mig och mitt författarskap ❤

Det var lite om vad jag har gjort den sista tiden 😉

Många kramar på er ❤