Ett mycket bra inlägg från min författarkollega Eva-Lisa.

Jag har läst alla tre böckerna på engelska och den som dominerar är Ana och inte Grey. Det kan man läsa sig till relativt fort och alla tycker självklart olika men jag tyckte om böckerna. En bra story med intressanta karaktärer.

Signerat Dezmin

Det går visst inte att sluta diskutera böckerna om Grey och Ana. Speciellt inte nu när filmen snart går upp på biograferna.
Intressant nog handlar de flesta diskussionerna jag sett kring denna trilogi (och speciellt de svenska) om hur illa skrivna böckerna är och hur tråkiga karaktärerna är. Fy så hemsk den är och blä så dåligt skriven den är och huuu för denna kvinnosyn! Hur kan någon få för sig att ge ut den här smörjan!!!
Speciellt intressant var en recension jag läste av en man som läst boken. Han hade (förutom språket) förfärats över de mer anatomiska delarna hos Grey. Det var tydligen något med storleken han störde sig på 😉
Personligen kan jag inte minnas att jag la så stor vikt vid storleken när jag läste. Skulle möjligen då vara storleken på Greys ekonomiska tillgångar.

Det jag tycker är mest intressant här är att det ofta är just författare som dömer ut…

Visa originalinlägg 507 fler ord