Köpte ju en Kindle för några månader sedan men det är först nu som jag har haft möjlighet att koppla av och läsa lite.

Nu finns det ett begränsat antal svenska böcker på Amazon och jag har inga problem att läsa på engelska, men det kan vara skönt att läsa på svenska också. Där kommer Bokon.se in i ekvationen. Det är en e-bokhandel som Piratförlaget, De Oberoende och Schibsted står bakom. Och jag måste säga att jag är lyrisk. Det är hur enkelt som helst att registrera sig och köpa/ladda ner böckerna. Med ett klick får jag ner böckerna till min Kindle, och det är billigt! Ljudböcker finns också men det har jag inte prövat ännu.

Det går att ladda ner böckerna till vilken läsare som helst, du behöver inte ha en Kindle och det är det som gör tjänsten så oerhört bra, inga inlåsningseffekter utan du kan läsa vart du vill.

Det enda problemet var att det var så jäkla enkelt att det försvann lite väl mycket pengar från kontot 🙂

Kram på er ❤