har inletts då jag förra veckan började utesluta socker.

Nu när det är lite stiljte i boksvängen måste jag ägna mig åt evighetsprojektet: min viktminskning.

Denna vecka började jag med 5:2, där jag kör 2-dagarna på måndag och torsdag. Men, och det finns alltid ett men i mina texter som ni kommer se i min bok. Jag vill göra en utrensning/utdrivning/rensning av allt skit man samlat på sig i kroppen. En avgiftning helt enkelt.

Sagt och gjort idag började min detoxkur och jag känner mig energisk 🙂

bild 2[1]

7 dagar räcker kuren, det är en liten glasampull som man häller i ett stort glas vatten.

Sedan är detta ingen fasta men man ska dricka 1½ lit vatten under dagen och undvika/ingen alkohol (inga problem), rött kött (inga problem), kaffe (absolut inga problem), kolhydrater (ett lite större problem men det ska gå).

 bild 1[1]

Vi får se hur det går och slutrapport kommer nästa onsdag.

Kram på er ❤