Nu när redigeringsomgången är avklarad ska Dödlig åtrå iväg till korrekturläsaren. Jag får, förhoppningsvis några dagars andrum innan korrvändan börjar.

Men bara för att jag inte har något manus att bita i betyder det inte att jag vilar. Här ska det skapas författarporträtt till Hoi´s hemsida men jag måste också börja skriva Författarens tack och vad som ska stå på ena bokfliken.

Det är skönt att ha något att göra hela tiden för annars far tankarna iväg till september. När allt är klart och min bok ska få möta sina läsare. Om jag tänker på det får jag nästan hjärtsnurp. Bara grejen att många på mitt jobb vet att min bok kommer ut och vill läsa den. Galet. För grejen är ju att jag har inte skrivit en renodlad deckare. Utan en EROTISK deckare. Ni förstår va? Mina kollegor kommer se på mig på ett helt nytt sätt 😉

Så vad kommer jag hitta på andra sidan? När boken finns. På riktigt. Förhoppningsvis läsare som gillar min story och vill rekommendera den vidare. Men ingen vet, för det finns ingen glaskula att titta i eller någon spådam att rådfråga utan jag får bara se till att följa med strömmen. Det låter väl kaxigt?

Men, jag är inte så hårdhudad, där inne finns det en liten flicka som egentligen inte alls förstår varför den stora flickan utsätter dem för det här. Samtidigt som den stora flickan inte vill dö nyfiken. Hon vill utmana sig själv. Lämna något efter sig. Inte bara en bok utan också visa att bara man ger sig fan på något så går det. Kanske inte i morgon eller nästa dag men till slut står du där. Den känslan är obeskrivlig och verkligen något att sträva efter.

Läste en bok av Kaj Pollak för länge sedan, och han skrev något i stil med, vi står med ena benet i det förflutna och det andra i framtiden och pissar på nuet. Och det är så sant, vi måste bli bättre på att leva i nuet. Du vet aldrig vart det kan leda dig. Se på mig 🙂 Jag tackade ja till att vara med i en läsarpanel 2009 som i sin tur satte igång en kedja av händelser som nu har gjort att jag har ett förlagskontrakt. Vem kunde tro det?

Sluta aldrig att drömma ❤

Kram//Susanne