och blir lite avis när jag ser alla mingelbilder på olika releasefester som många bloggvänner sprider nu 🙂

Det är lite svårt att planera in sociala aktiviteter när man ska till att ge ut en bok. Spy på sin text har fått en ny innebörd kan jag säga. Men det går framåt och konstigt vore väl det annars.

Den här veckan har jag ändå kunnat tanka på lite energi. Som igår till exempel: hade äntligen bokat in en fika med en kurskompis från Författarlinjen som jag gick en termin 2011. Superroligt att träffas och nörda ner sig i bokprojekt.

Och idag blir det skrivmingel i Ann Ljungbergs regi

Hela den här resan från 2011 fram tills idag har varit helt fantastisk när man ser till vilka underbara människor man har träffat och fortfarande träffar. Allt i skrivandets härliga anda ❤

Som två av mina underbara förlagskollegor på Hoi, Christina Granbom och Anne-Marie Schjetlain, båda debutanter och släpper sina böcker augusti respektive oktober (tyvärr finns inte Anne-Maries bok uppe på Adlibris ännu) och så jag i september. Har träffat dem några gånger i olika sammanhang och när vi ses känns det fantastisk och det bara klickade mellan oss. Fantastiska kvinnor!

En reflektion; det är merparten kvinnor på de här skrivträffarna, varför är det så egentligen? Samma sak när det gäller kurser. Väldigt få män om än inga alls. Är vi kvinnor mer sociala? Har vi ett större bekräftelsebehov? Kanske vill vi känna att vi tillhör ett sammanhang eller älskar vi bara att umgås?

Eller så umgås männen på andra sätt eller kanske inte alls utan sitter och skriver istället 🙂

Vad tror ni?