Etiketter

för vilken hejdundrande respons jag har fått på mitt omslag.

Omslag - Sanna Sporrong -www.sannasporrongform.se

Omslag – Sanna Sporrong -www.sannasporrongform.se

På min författarsida på Facebook har 1618 personer sett mitt inlägg om att den går att bevaka på Adlibris. Nu tror jag inte alla går in och bevakar men tänk tanken om det skulle ske, då skulle jag ha sålt slut på ett kick 🙂

För som vi alla vet är omslaget och baksidestexten det absolut viktigaste för att läsaren ska ta ett beslut om att köpa. Och självklart älskar jag även titeln, Dödlig åtrå, så de tre komponenterna tycker jag är ett vinnande koncept, men vi får se i september vad läsarna tycker.

Men här blir det ingen rast eller ro.

Idag fick jag tillbaka manuset för en andra redigeringsvända och nu var det ”endast” 500 st kommentarer mot 5.000 st i första vända, så det går framåt.

Vill passa på att tacka alla ni underbara människor där ute som peppar och stöttar, det är underbart ❤