var jag med om igår.

Min underbara dotter hade kommit in till mitt jobb för jag skulle försöka leta reda på något att ha på mig nu till på fredag. Jag ska fotograferas, ta pressbilder 🙂

Det här känns lite tudelat för jag har aldrig gillat att bli fotograferad eller snarare jag tycker inte jag blir bra på bild. Men nu ska ju ett proffs ta hand om mig samt en make-up artist som fixar hår och smink. Det ska bli kul men då kommer vi till vad jag ska ha på mig??

Jag och dottern går från affär till affär men snart inser jag att det är mycket volanger, tröjor med tryck eller väldigt mycket mönster. Inget som är min stil. Letade bland annat  efter enfärgad v-ringad tröja eller någon snygg skjorta. Till slut hittade jag skjortor på HM men döm om min förvåning när jag prövar en i strl 44, vilket jag kan ha i alla affärer men inte på Barbieföretaget inte utan där fick jag pröva en 46. Tror ni jag kunde ha den? Inte en chans i h****te. Visst, jag är överviktig men kom igen HM. Kan väl lugnt säga att självförtroendet fick sig en törn. Väl hemma började jag rota runt i garderoben och fick ta fram några ”gamla” trasor och hoppas på att det duger.

Kram från en författare med ett skört självförtroende för tillfället ❤