Josefine Lindén hade bokrelease igår. ”Tiden går så långsamt när man tittar på den”

 

bild-27

Innan var vi ett gäng (Åsa Bonelli, Eva Ludvigsen, Ann-Lie Högberg, Jenny Jacobsson som träffade Anneli Stålberg på hennes hotel precis bredvid festlokalen. Sedan kom även Ida Axelsson och anslöt sig. Efter en stund var det dags att gå bort till festen.

bild-26

bild-25

bild-24

Superfin lokal, en salig blandning av människor, gott bubbel och härliga samtal. Och i mitten av allt stod en debutant som det formligen lös om.  Tyvärr hann jag inte ta några bilder men på de andra bloggarna som jag nämner finns mingelbilder.

Träffade och kramade om underbara Nina Larsdotter, förläggare på det eminenta förlaget där Josefine debuterar, Litet förlag. Sedan var även ägarna till Hoi där, Lars Rambe och Sölve Dahlgren som jag hann hälsa på innan stället översvämmades med folk. Jag träffade en förlagskollega, Anne Liljeroth, mycket trevligt. Sveriges Romance-drottning var där, Simona Ahrnstedt. Och så fick jag även möjlighet att prata med min redaktör, Caroline L Jensen vilket var väldigt trevligt. 

Kan inte rabbla upp alla men fick även möjlighet att träffa en facebookkompis IRL, Christina Granbom, vilket alltid är kul efter man ”setts” på nätet.

Helt enkelt en väldigt bra fest med många välbekanta ansikten. Det är en surrealistisk värld och det känns väldigt konstigt att jag själv står där snart 🙂

Nästa fredag kommer ni få följa med mig på fotografering där jag ska sminkas/hårfixas för att ta pressbilder 🙂

Önskar er en trevlig helg ❤