Kloka tankar från Iza ❤

Iza Melody Frost

Jag har skrivit med sikte på utgivning i ett par år nu och bland det första jag lärde mig när jag började skriva seriöst var att särskilja mig själv från min egen text. Det är min text, men den är inte jag. Utan feedback kan en text inte lyfta, inte förbättras, inte ta några framsteg. Med oärlig eller rent av nertryckande kritik kan skrivlusten dö. Men med konstruktiv kritik kan en text bli hur bra som helst. Detta är något att ta fasta på tycker jag. Det gäller att hitta ”sin” person som kan bidra med ”rätt” åsikter, och vad detta innebär är nog helt upp till var och en.

Sen går det ändå inte att komma ifrån att alla tycker olika och att alla har rätt till att tycka olika. Alla kan inte gilla det jag skriver. Alla kan inte tycka om mina karaktärer och det de gör, min…

Visa originalinlägg 339 fler ord