Jag rekommenderar AC Collin alla dagar i veckan, året runt.
Det är en investering i dig själv som är ovärderlig.

AC Collin : Psykosyntesterapeut

nappar

Du är inte dina beteendemönster. Du har dem. Låt dem inte ha dig.

Syftet med att gå i terapi är att få syn på sina invanda beteenden och förstå på vilket sätt de kan hindra en från att utvecklas. Vanan att avge nyårslöften år efter år behöver inte vara fel. Det är när vi ständigt ger upp  som det kan kännas besvärligt. Det kan bidra till den där självbilden att man är misslyckad.

Ett första steg att komma vidare är att intala sig själv: Jag är inte mina misslyckanden, mina tankar, känslor eller beteenden. Jag har dem.

Att betrakta dig själv och dina beteendemönster och förstå varför de finns där kräver inte bara att du stannar upp. Du kan behöva sätta dig i en tidsmaskin och förflytta dig tillbaka i tiden – alltså tvärt emot hur du kanske brukar göra – springa så snabbt du kan åt andra hållet. Jag…

Visa originalinlägg 110 fler ord